Τρομερή αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού στον Άμπεϊ: Είδαν τα σχόλια οι Άγγλοι, συμφώνησαν με τους Έλληνες!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε ο Νέλσον Άμπεϊ, με τους φίλους της ελληνικής ομάδας και της… Ρέντινγκ, να συμφωνούν στο διαδίκτυο, αναφορικά με το ταλέντο του!



Τρομερή αποθέωση του κόσμου του Ολυμπιακού στον Άμπεϊ: Είδαν τα σχόλια οι Άγγλοι, συμφώνησαν με τους Έλληνες!

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε απέναντι στον Βόλο ο Νέλσον Άμπεϊ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και κέρδισε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε την 7η συνεχόμενη επικράτησή της σε όλες τις διοργανώσεις και ο Άγγλος στόπερ ήταν αδιαπέραστος. Δεν έχασε μονομαχία, ήρθε σε επαφή με την μπάλα σε 49 περιπτώσεις, κατέγραψε επτά τάκλιν και 15 αναχαιτίσεις.

Προφανώς και ο κόσμος του Ολυμπιακού αντιμετώπισε με αισιοδοξία μία τέτοιου είδους εμφάνιση, εξαιτίας των εξαιρετικών του μεταβιβάσεων και τοποθετήσεων, αλλά και της ηρεμίας που «έβγαζε». Άμεση συνέπεια; Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μπήκε στο προφίλ του και σχολίασε την επίδοσή του.

Αυτό έγινε αντιληπτό εν συνεχεία και από τους φίλους της Ρέντινγκ. Χάρηκαν που το ταλέντο του διακρίνεται και στην χώρα μας και ξεκίνησαν να αναρτούν πως είναι ένας από αυτούς. Μένει να δούμε αν αυτή, ήταν μόνο η… αρχή!

Δημήτρης Μανάκος