«Γι’ αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις για τη Λίβερπουλ ο Αλόνσο»!

Ο Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ένα πρώτο θετικό ραντεβού με ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου ενόψει καλοκαιριού και σύμφωνα με τα γερμανικά Media, η Λίβερπουλ έχει χάσει έδαφος για πολύ συγκεκριμένο λόγο τον οποίο σκέφτεται ο Ισπανός!  



«Γι’ αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις για τη Λίβερπουλ ο Αλόνσο»!

Ο πρωτεργάτης της φετινής, τρομερής επιτυχίας της Μπάγερ Λεβερκούζεν και του καλπασμού προς την κατάκτηση της Bundesliga, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται σε άλλον πάγκο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτός, δεν αποκλείεται να είναι της Μπάγερν Μονάχου, όπου έχει ανακοινωθεί ήδη πως ο Τόμας Τούχελ θ’ αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με το Sky Sport Deutschland, άνθρωποι του κλαμπ της Βαυαρίας έχουν ήδη κάνει επαφή με τον Ισπανό προπονητή και λέγεται πως το κλίμα μεταξύ τους ήταν αρκετά θετικό.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στα γερμανικά media, ο Αλόνσο φαίνεται να έχει τοποθετήσει τη Λίβερπουλ πλέον στη 2η θέση των πιθανών επιλογών του.

Αυτό, διότι σκέφτεται ότι εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο η διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ αυτή τη στιγμή και οι απαιτήσεις θα παραμείνουν αρκετά ψηλά και με τεράστια πίεση, μετά τη φοβερή επιτυχία που έχει σημειώσει εκείνος στο «Άνφιλντ»…

Κώστας Ζάλιαρης