Το 7-0 που δεν θα ξεχαστεί ποτέ: Η Λίβερπουλ «διαλύει» τη Γιουνάιτεντ, με τις… μισές τελικές σε σχέση με φέτος! (vid)

Ένας χρόνος ακριβώς. Ένας χρόνος από τότε που η Λίβερπουλ «διέλυσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μεγαλύτερη νίκη της απέναντι στην «αντίπαλό» της, ιστορικά. Βράδυ που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και μία ακόμη απόδειξη πως το ποδόσφαιρο δεν είναι… μαθηματικές ακολουθίες!



Το 7-0 που δεν θα ξεχαστεί ποτέ: Η Λίβερπουλ «διαλύει» τη Γιουνάιτεντ, με τις… μισές τελικές σε σχέση με φέτος! (vid)

Πέρασε ένας χρόνος από τότε. Ένας χρόνος από τη μεγαλύτερη νίκη που έχει υπάρξει ποτέ για κάποια εκ των Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μία απέναντι στην άλλη.

Ένας χρόνος από την ώρα που η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πήγε στο «Άνφιλντ» και ηττήθηκε με 7-0, σε ένα «σοκαριστικό» βράδυ, που δεν θα λησμονηθεί ποτέ.

Πρόκειται για την πιο ηχηρή επικράτηση που έχει πετύχει η Λίβερπουλ ιστορικά κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» και το απόλυτο highlight της περσινής σεζόν. Διότι μιλάμε για μία πολύ μέτρια χρονιά των «κόκκινων», πράγμα που μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από το γεγονός πως μία εβδομάδα αργότερα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε με 1-0 από την Μπόρνμουθ, εκτός έδρας.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τα γκολ του Σαλάχ, του Νούνιες, του Χάκπο και γενικά το απίθανο αποτέλεσμα της Λίβερπουλ, εκείνο το βράδυ. Τα γνωρίζετε. Ας σταθούμε όμως στο γεγονός πως το ημίχρονο εκείνης της συνάντησης, είχε ολοκληρωθεί με 1-0.

Συνολικά μάλιστα, το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0, είχε τις… μισές τελικές από το φετινό, που έληξε 0-0. Μία ακόμη απόδειξη πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικές ακολουθίες, αλλά ένα… παιχνίδι!

Δημήτρης Μανάκος