Ο Φόντεν άκουσε τον «δάσκαλό» του να τον αποκαλεί κορυφαίο παίκτη της σεζόν αυτή τη στιγμή! (vid)

Τον δούλεψε όσο έπρεπε. Του έδειξε πως η υπομονή είναι αρετή. Του έδινε με σύνεση τις ευκαιρίες του. Τώρα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα καμαρώνει και δηλώνει ότι ο Φιλ Φόντεν έφτασε σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή!  



Ο Φόντεν άκουσε τον «δάσκαλό» του να τον αποκαλεί κορυφαίο παίκτη της σεζόν αυτή τη στιγμή! (vid)

Στην ηλικία των 23 ετών μπορεί να μην δύναται να χαρακτηριστεί πια ταλέντο, όμως, ο Φιλ Φόντεν παραμένει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Και σε αυτή την ηλικία, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο κόσμος της Σίτι βλέπουν έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή, που έχει ανατραφεί υπό τις οδηγίες του Καταλανού και έχει μάθει το ποδόσφαιρο με διαφορετικό, περίτεχνο και ενθουσιώδη τρόπο.

Και τώρα, ο Φόντεν είναι παίκτης που παίρνει πάνω του ένα μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ και το γυρίζει μόνος του. Με αριστερό «κεραυνό», αλλά και με διαγώνιο πλασέ από δύσκολη θέση, για να διατηρήσει τη Σίτι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

«Είναι ο κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ αυτή τη στιγμή» λέει ο Πεπ και ξέρει πολύ καλά πως απέδωσε καρπούς όλη η δουλειά που έκανε με τον Άγγλο όλα αυτά τα χρόνια...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης