Είναι ν' απορείς αν έβλεπε άλλο ματς ο Τεν Χαγκ με όσα είπε για τις... μικρές διαφορές με τη Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε να έχει τελικές για γκολ σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμα και από τα ποσοστά κατοχής της μπάλας με τα οποία τελείωσε το ντέρμπι η Γιουνάιτεντ. Και παρ' όλα αυτά, ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε λόγο για... μικρές διαφορές που έκριναν το αποτέλεσμα! 



Είναι ν' απορείς αν έβλεπε άλλο ματς ο Τεν Χαγκ με όσα είπε για τις... μικρές διαφορές με τη Σίτι!

Ο Ολλανδός κόουτς κάθε φορά που τοποθετείται μετά από τα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» λέει πράγματα που φαίνονται ακατανόητα και προκαλούν τους οπαδούς της ομάδας του. 

Αυτή τη φορά εναντιώθηκε στην άποψη πως ακόμα υπάρχει χάσμα ανάμεσα στους τρεμπλούχους και τη Γιουνάιτεντ. Και επιπλέον, ανέφερε πως αν δεν είχε τόσα ονόματα στο απουσιολόγιο, θα μπορούσαν οι παίκτες του να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο από την ήττα με το τελικό 3-1 στο Etihad. 

Οι αριθμοί, όσο κι αν όντως υπάρχουν φορές κατά τις οποίες δεν λένε όλη την αλήθεια, είναι, μάλλον, αφοπλιστικοί μετά το ντέρμπι της Κυριακής. 

Κι αυτό διότι η Σίτι είχε περισσότερες τελικές από την κατοχή μπάλας με την οποία ολοκλήρωσε το ματς το σύνολο του Τεν Χαγκ, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ σκόραρε έχοντας προσδοκώμενα τέρματα στο 0,22!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης