Ο Τίρνεϊ έριξε… άκυρο στον Κλάτενμπεργκ, που θέλησε να μπει στα αποδυτήρια να μιλήσουν μετά το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήθελε να συναντήσει τον Πολ Τίρνεϊ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ, ο δεύτερος αρνήθηκε και ο game day manager της Premier League του ζήτησε να απομακρυνθεί!



Ο Τίρνεϊ έριξε… άκυρο στον Κλάτενμπεργκ, που θέλησε να μπει στα αποδυτήρια να μιλήσουν μετά το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ προσπάθησε να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών  στο «Σιτι Γκραουντ», το Σάββατο το απόγευμα, αλλά δεν του επιτράπηκε η είσοδος από τον υπεύθυνο του αγώνα, όπως γράφει η εφημερίδα Guardian, σε κείμενο που υπογράφει ο Μπεν Φίσερ.

Ο Άγγλος, πρώην διεθνής διαιτητής, που έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου της διοίκησης της Νότινγαμ Φόρεστ, επιχείρησε να μιλήσει με τον πρώην συνάδελφο του Πολ Τίρνεϊ, αλλά εκείνος αρνήθηκε και ο game day manager της Premier League, του ζήτησε να απομακρυνθεί από το χώρο αφού επίσημα δεν έχει κάποια ιδιότητα στο οργανόγραμμα του συλλόγου!

Ο Κλάτενμπεργκ που έβγαλε μια ανακοίνωση μετά το ματς, λέγοντας πως θα εξηγήσει στους ιδιοκτήτες του συλλόγου το τι συνέβη και πώς θα σκεφτούν αν θα γίνει επίσημη διαμαρτυρία στην PGMOL, ήθελε να έχει επικοινωνία με τον Τίρνεϊ μετά το παιχνίδι, για να συζητήσουν, όπως είπε όταν ρωτήθηκε, αλλά ο διαιτητής του αγώνα του έριξε… άκυρο.