Το κινητό που πήρε ο Φαν Ντάικ από οπαδό και η κουβέντα Κλοπ – Βλαχοδήμου (vid)

Η παρακάμερα από τη νίκη της Λίβερπουλ στο Νότιγχαμ, όπως ήταν λογικό, είχε πολλά και ενδιαφέροντα από τον τρόπο που σημειώθηκε η νίκη με το γκολ στο 99’. Πήρε κινητό από οπαδό και άρχισε να βγάζει τρομερό βίντεο ο Φαν Ντάικ, ενώ, ο Κλοπ «μπήκε» στην κουβεντούλα των Τσιμίκα και Βλαχοδήμου.  



Το κινητό που πήρε ο Φαν Ντάικ από οπαδό και η κουβέντα Κλοπ – Βλαχοδήμου (vid)

Το πέρασμα των «κόκκινων» από το City Ground το απόγευμα του Σαββάτου ήταν από εκείνα που θυμίζουν σε όλους τη διαδρομή και τη φοβερή νοοτροπία της ομάδας του Κλοπ προς το πρωτάθλημα του 2020.

Ό,τι κι αν κάνει το κλαμπ του λιμανιού, θα βρει τον τρόπο για να πάρει αυτό που θέλει, ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Και κάπως έτσι συνέβη και στο Νότιγχαμ, με τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στους πανηγυρισμούς του γκολ του Νούνιες να παίρνει το κινητό από έναν οπαδό και να καταγράφει τις στιγμές σε ένα βίντεο… ανεκτίμητης, πλέον, αξίας!

Στη λήξη του ματς κι ενώ δημιουργήθηκαν πολλά «πηγαδάκια» στο διάδρομο των αποδυτηρίων, ο Κλοπ κοντοστάθηκε για λίγο και στην κουβέντα των Τσιμίκα και Βλαχοδήμου, ενώ, τα είπε χαμογελώντας και με τους Αργεντινούς, Μακ Άλιστερ και Μοντιέλ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης