«Χαμός» με τον Μάικ Ντιν στην Αγγλία: Γύρισε το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, δύο λεπτά πριν το γκολ του Νούνιες! (vid)

Ακόμη μία φάση, για την οποία διαμαρτύρεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει κάνει την εμφάνισή της. Την σχολίασε ο Μάικ Ντιν, έχει λάβει χώρα δύο λεπτά πριν από το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ με τον Ντάργουιν Νούνιες!



«Χαμός» με τον Μάικ Ντιν στην Αγγλία: Γύρισε το Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, δύο λεπτά πριν το γκολ του Νούνιες! (vid)

Έχει γίνει πραγματικά ένας μικρός «χαμός» τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ και τα παράπονα των γηπεδούχων.

Πολλοί θεωρούν πως η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο διαμαρτύρεται μόνο για τον χρόνο των καθυστερήσεων και για το γεγονός πως ο Πολ Τίρνι δεν σφύριξε τη λήξη νωρίτερα. Δεν είναι όμως έτσι.

Διότι υπάρχει ακόμη μία φάση που οι «κόκκινοι» φωνάζουν και αυτή έλαβε χώρα, δύο λεπτά πριν την τελευταία επίθεση της Λίβερπουλ στο ματς. Η Νότιγχαμ έχει κόρνερ, ο Γέιτς βρίσκει στο πρόσωπο τον Κονατέ, αλλά δεν δίνεται κάποιο φάουλ.

Η μπάλα φτάνει στον Χάντσον Οντόι και αυτός ενώ παίρνει τρεις επαφές και επιχειρεί να ξεκινήσει την προσπάθειά του, ακούει την σφυρίχτρα του διαιτητή. Ο Τίρνι διακόπτει το παιχνίδι και εν συνεχεία, δίνει την μπάλα στη Λίβερπουλ. Ενώ δεν έχει δώσει φάουλ δηλαδή στην αρχή της φάσης, μετά πράττει σαν να το έχει κάνει.

Δεν δίνει την κατοχή στη Νότιγχαμ Φόρεστ, παρότι εκείνη είχε την μπάλα. Και την εν λόγω απόφαση αποφάσισε να σχολιάσει ο Μάικ Ντιν, λέγοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος του Τίρνι. Πως είναι κόντρα στους κανονισμούς και πως δεν καταλαβαίνει για ποιον λόγο συνέβη!

Δημήτρης Μανάκος