Σκεφτείτε να το βλέπαμε φέτος στην Αγγλία: Το πιο έξυπνο γκολ της σεζόν είναι του Μέσι! (vid)

Εκεί που όλοι θα εκτελούσαν, αυτός άλλαξε κατεύθυνση. Εκεί που όλοι θα χρησιμοποιούσαν τα πόδια τους, έβαλε το στήθος του. Ένας απίστευτος Λιονέλ Μέσι στην Αμερική, στο πιο έξυπνο γκολ της χρονιάς.



Σκεφτείτε να το βλέπαμε φέτος στην Αγγλία: Το πιο έξυπνο γκολ της σεζόν είναι του Μέσι! (vid)

Με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Ίντερ Μαϊάμι… σκόρπισε με 5-0 την Ορλάντο Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του MLS!

Με… άρωμα του παρελθόντος και της Μπαρτσελόνα, ο Ουρουγουανός φορ άνοιξε το σκορ στο 4’, ενώ στο 11’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 «έγραψε» ο Ρόμπερτ Τέιλορ στο 29ο λεπτό του ματς, την ίδια ώρα που ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 57’.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ διαμόρφωσε και το τελικό 5-0 στο 62ο λεπτό, όταν συνεργάστηκε άψογα με τον Σουάρες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, θυμίζοντας τις «μαγικές» βραδιές των δύο παικτών στη Βαρκελώνη.

Καλά όλα αυτά. Αλλά έχετε παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο ο Μέσι έκανε το 4-0; Το ότι η μπάλα πήγε στο δοκάρι και εκείνος επέλεξε να την βρει εν συνεχεία… μόνο με το στήθος; Είναι αδιανόητο. Τους «μπέρδεψε» όλους, πήγε να ακουμπήσει ξανά την μπάλα, δεν το έκανε και σημείωσε σίγουρα, ένα από τα πιο έξυπνα γκολ της σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος