Άλαν Σίρερ στο BBC: «Καμία δικαιολογία για τη Φόρεστ, αμύνθηκε λάθος στο γκολ» (vid)

Για τον εξτρά χρόνο που ορθά, κατ' εκείνον, τηρήθηκε στις καθυστερήσεις και για τη λανθασμένη αμυντική λειτουργία της Νότιγχαμ Φόρεστ που οδήγησε στο γκολ της Λίβερπουλ, μίλησε ο Άλαν Σίρερ λίγο μετά το 1-0 των «κόκκινων» στο City Ground.



Άλαν Σίρερ στο BBC: «Καμία δικαιολογία για τη Φόρεστ, αμύνθηκε λάθος στο γκολ» (vid)

Ο θρύλος της Νιούκαστλ από το στούντιο όπου προβάλλεται η δημοφιλής και ιστορική εκπομπή Match of the Day του BBC, σχολίασε όσα συνέβησαν στο Νότιγχαμ και ξεκαθάρισε πως δεν φταίει κανείς στην ομάδα του Νούνο Σάντο για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους πρωτοπόρους.

«Υπάρχουν άλλα δυο λεπτά μετά τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Φόρεστ και δεν έχει καμία δικαιολογία για το γεγονός πως αμύνθηκε λάθος και δέχθηκε το γκολ. Ο ρέφερι είναι ο μοναδικός χρονομέτρης και σωστά κράτησε παραπάνω χρόνο, αφού υπήρχαν εξτρά καθυστερήσεις με κάρτες. Συνεπώς, είναι αστείες οι δικαιολογίες για τα 40 δευτερόλεπτα παραπάνω στο ρολόι» ήταν τα λόγια του Σίρερ.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να πει ότι: «Ο Πολ Τίρνεϊ έχει κάνει μεγάλο λάθος για τον τρόπο με τον οποίο επανεκκίνησε το ματς μετά τη μικρή διακοπή λίγο πριν το γκολ της Λίβερπουλ. Σταματάει το παιχνίδι για τον τραυματισμό του Κονατέ στο κεφάλι, η Φόρεστ εκείνη τη στιγμή έχει την μπάλα και θα έπρεπε να επιστραφεί η κατοχή σ' εκείνη. Αντ' αυτού το ματς συνεχίστηκε με κατοχή στον Κέλεχερ που γέμισε στο γήπεδο... Όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης