Απίθανη απάντηση του Κλοπ: Τι φώναζε στον Νούνιες το κοινό της Νότιγχαμ, πριν το… 99ο λεπτό;

Τι φώναζαν οι φίλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι να φτάσουμε στο 99ο λεπτό και κρίνει ο Ουρουγουανός την αναμέτρηση για τη Λίβερπουλ; Τον αποκαλούσαν… Άντι Κάρολ. Και ο Γιούργκεν Κλοπ φυσικά, δεν το ξέχασε μετά το τέλος της αναμέτρησης!



Απίθανη απάντηση του Κλοπ: Τι φώναζε στον Νούνιες το κοινό της Νότιγχαμ, πριν το… 99ο λεπτό;

Ο Ντάργουιν Νούνιες περνά ως αλλαγή στο παιχνίδι, με τη συμπλήρωση μίας ώρας, και οι ελπίδες της Λίβερπουλ αναπτερώνονται.

Πιστεύουν άλλωστε πολύ οι «κόκκινοι» στον Ουρουγουανό επιθετικό και ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πόσο έλειψε στην ομάδα του ο Νούνιες, κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του.

Μέχρι να φτάσουμε στο 99ο λεπτό, ο Νούνιες έχει καταγράψει δύο τελικές προσπάθειες. Μία με την μπάλα να φτάνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και μία ακόμη, που άπαντες νόμιζαν πως σκόραρε με το κεφάλι.

Ο κόσμος της Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε να τον… ειρωνεύεται για όσα έχασε. «Είσαι ένας φθηνός Άντι Κάρολ», του φώναζαν χαρακτηριστικά. Κάτι ανάλογο με ό,τι είχαν σκεφτεί και οι φίλοι της Μπόρνμουθ, πριν από μερικούς μήνες.

Και όπως τότε, έτσι και τώρα, ο σέντερ φορ της Λίβερπουλ, «απάντησε» ιδανικά. Σκόραρε και έκρινε την αναμέτρηση.

Όπως αναμενόταν, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα άφηνε αναπάντητη την εν λόγω πρόκληση. Τι είπε λοιπόν; Πως στην θέση τους, δεν θα προσπαθούσε με τίποτα να πει κάτι που θα… εκνεύριζε τον Νούνιες. Και μάλλον, δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό!

Δημήτρης Μανάκος