«Κόλλησε» και με παίκτη παραπάνω η Λιντς, ευκαιρία για την Ίπσουιτς – Οι Έλληνες της Κάρντιφ το έκαναν ξανά! (vids)

«Γκέλαρε» η Λιντς, χαμός στην Championship, έχει μεγάλη ευκαιρία η Ίπσουιτς απέναντι στην Πλίμουθ. Την ίδια ώρα, η Κάρντιφ επικράτησε με 1-0, εκτός έδρας, της Μπρίστολ Σίτι, με τους δύο Έλληνες στη βασική της ενδεκάδα. Ανέβηκε στην 14η θέση, έκανε δύο σερί νίκες, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο!



«Κόλλησε» και με παίκτη παραπάνω η Λιντς, ευκαιρία για την Ίπσουιτς  – Οι Έλληνες της Κάρντιφ το έκαναν ξανά! (vids)

Μπορεί να προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί νικών σε επίπεδο Championship εντός του 2024, να είχε προσπεράσει τη Σαουθάμπτον και την Ίπσουιτς και να βρισκόταν στην 2η θέση της βαθμολογίας, όμως στην 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Λιντς ήταν κουρασμένη.

Έπαιξε εκτός έδρας με την Χάντερσφιλντ και τα σημάδια «κόπωσης» από το παιχνίδι με την Τσέλσι, έκαναν την εμφάνισή τους. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε έμεινε πίσω στο σκορ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, οι ισορροπίες άλλαξαν. Η Χάντερσφιλντ έμεινε με παίκτη λιγότερο και η Λιντς βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 67ο λεπτό. Η αντίδρασή της όμως, περιορίστηκε εκεί.

Κυκλοφόρησε την μπάλα στο… 84%, αλλά δεν έφερε «τούμπα» το ματς και πλέον, αν η Ίπσουιτς κερδίσει  την Πλίμουθ, εκτός έδρας, την προσπερνά στον βαθμολογικό πίνακα.

Από εκεί και πέρα, ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Κάρντιφ, ώστε να ανέβει στην 14η θέση της βαθμολογίας. Δημήτρης Γούτας και Μανώλης Σιώπης έπαιξαν βασικοί και οι Ουαλοί επικράτησαν με 1-0 της Μπρίστολ Σίτι, μακριά από το «Μιλένιουμ».

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Πέρι, από στατική φάση και κάπως έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Κάρντιφ ισοβαθμεί στους 44 βαθμούς, με τρεις ακόμη ομάδες της κατηγορίας της. Δύο στα δύο πάντως, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο, για την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ!

Δημήτρης Μανάκος