Μαίνεται η κόντρα Τεν Χαγκ - Κάραγκερ: «Σου κάνω κριτική από το... δεύτερο παιχνίδι σου στον πάγκο»!

Τεν Χαγκ και Κάραγκερ στα «μαχαίρια»! Ο Ολλανδός κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έβαλε με το θρύλο της Λίβερπουλ για τα σχόλια που πραγματοποιεί εις βάρος της Γιουνάιτεντ στο SkySports, με τον παλαίμαχο αμυντικό να δίνει... πληρωμένη απάντηση ώστε να του δείξει πως δεν αλλάζει άποψη για εκείνον!   



Μαίνεται η κόντρα Τεν Χαγκ - Κάραγκερ: «Σου κάνω κριτική από το... δεύτερο παιχνίδι σου στον πάγκο»!

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στα όσα ακούει και ενδεχομένως βλέπει στην αγγλική τηλεόραση και κατέστησε σαφή την κατεύθυνση που είχαν τα σχόλιά του. 

«Ορισμένοι ασκούν αντικειμενική κριτική, δίνουν καλές συμβουλές, όμως υπάρχει και ο Κάραγκερ που ασκεί κριτική τελείως υποκειμενικά» είπε ο Τεν Χαγκ. 

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ δεν θα το άφηνε έτσι, στηρίζοντας απόλυτα τα κατά καιρούς λεγόμενά του και είχε να πει:

«Η ανάλυσή μου και στο Monday Night Football της περασμένης εβδομάδας ήταν τέτοια που είχε στόχο να φανερώσει την έλλειψη συνέπειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αισθάνεται ότι ασκώ κριτική από την πρώτη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι του ασκώ κριτική από το... δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας, εκείνη την ήττα από την Μπρέντφορντ». 

Κώστας Ζάλιαρης