Αυτό θα πει… δικαίωση: Η Άρσεναλ θέλει να κρατήσει τον Ζορζίνιο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρεί να επιβραβεύσει η Άρσεναλ τον Ζορζίνιο, με τον Ιταλό να βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά τους «κανονιέρηδες» να επιδιώκουν την παραμονή του! Όλοι συμφωνούν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι χαρούμενος στο «Έμιρεϊτς» ο ποδοσφαιριστής.



Αυτό θα πει… δικαίωση: Η Άρσεναλ θέλει να κρατήσει τον Ζορζίνιο!

Μπορεί το συμβόλαιο του Ζορζίνιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αρκετοί να θεωρούσαν πως βιώνει τους τελευταίους του μήνες στο Βόρειο Λονδίνο, όμως η Άρσεναλ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Και γιατί να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο άλλωστε; Διότι ο Ιταλός, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα, είναι δεμένος με τους συμπαίκτες του, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του, και αποδίδει εκπληκτικά, κάθε φορά που αγωνίζεται.

Ήταν ο πολυτιμότερος με τη Νιούκαστλ, πήρε το βραβείο του MVP και με τη Λίβερπουλ, βοηθάει άπαντες, είναι σημαντική η εμπειρία του στα αποδυτήρια. Και όπως όλα δείχνουν, είναι πιθανό να συνεχίσει στο «Έμιρεϊτς», και τη νέα σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος