Η αδιανόητη παράδοση στο παιχνίδι της League One: Και όμως, συμβαίνει στην Μπλάκπουλ!

Μην επιλέξετε την αναμέτρηση της Σριούσμπερι με την Μπλάκπουλ στοιχηματικά. Είναι «τρελό» αυτό που συμβαίνει με τις δύο ομάδες!



Η αδιανόητη παράδοση στο παιχνίδι της League One: Και όμως, συμβαίνει στην Μπλάκπουλ!

Βλέπει κανείς τον τίτλο και αναρωτιέται. Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει σε μία αναμέτρηση της Α΄ Αγγλίας. Δεν είμαστε όμως υπερβολικοί. Το στατιστικό που θα διαβάσετε, αφορά την αναμέτρηση της Σριούσμπερι με την Μπλάκπουλ.

Προφανώς, λίγοι θα γνωρίζετε πολλά για τις δύο αυτές ομάδες. Η Σριούσμπερι κινδυνεύει. Έχει 38 βαθμούς και παρά τη νίκη της επί της Ρέντινγκ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένη την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, η Μπλάκπουλ είναι ιδιαίτερα ασταθής.  Τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ενδιάμεσα δύο πολύ σπουδαίες επικρατήσεις. Κέρδισε την Μπόλτον και την Πίτερμπρο, για να αποκλειστεί από τον ημιτελικό του Λιγκ Τρόφι, να χάσει από την Τσέλτεναμ και πλέον, και από τη Λέιτον Όριεντ.

Έπαιζε εκτός έδρας, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν απείλησε ιδιαίτερα, κρίνεται δίκαιο το τελικό 1-0, αναλογικά με την εικόνα της ομάδας του Νιλ Κρίτσλεϊ.

Φαντάζει εύκολη ή τουλάχιστον, πιο απλή, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σριούσμπερι, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ας μην ξεχνάμε πως η Μπλάκπουλ δεν έχει σκοράρει ΠΟΤΕ εκεί, σε επτά παιχνίδια. Τα έχει χάσει σχεδόν όλα, μετρά μόλις μία «λευκή» ισοπαλία.

Οξύμωρο στατιστικό, θέλει να το καταρρίψει και εν συνεχεία, να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς. Συζητάμε άλλωστε για επτά ματς. Για 630 αγωνιστικά λεπτά και για μία ομάδα θεωρητικά ανώτερη της γηπεδούχου. Και όμως, συμβαίνει!

Δημήτρης Μανάκος