Ορίστηκε το ντέρμπι του Κυπέλλου, «φωτιά» το πρόγραμμα για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Το 3ο φετινό ντέρμπι μεταξύ των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μετά το ζευγάρωμα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ορίστηκε για τις 17/03. Έτσι, προστίθεται σε ένα τρομερά απαιτητικό πρόγραμμα που έχουν και οι δύο ομάδες για το προσεχές διάστημα.  



Ορίστηκε το ντέρμπι του Κυπέλλου, «φωτιά» το πρόγραμμα για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι» πέρασαν στους «8» εύκολα χάρη στα πιτσιρίκια τους με το 3-0 επί της Σαουθάμπτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάστηκαν ένα γκολ του Καζεμίρο στο 89ο λεπτό για το 1-0 επί της Φόρεστ.

Η κληρωτίδα λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων είχε δείξει πως στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα είχε σούπερ ντέρμπι εφόσον εξασφάλιζαν την πρόκριση οι ομάδες των Κλοπ και Τεν Χαγκ, όπως κι έγινε.

Το νέο ντέρμπι ορίστηκε για τις 17/03 στο «Ολντ Τράφορντ», πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνει μέσα σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα και για τις δύο αντιπάλους σε αυτούς τους τελευταίους μήνες της σεζόν.

Η Λίβερπουλ έχει και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με την Σπάρτα Πράγας στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Παίζει το πρώτο ματς στην Τσεχία στις 07/03, στις 10/03 υποδέχεται τη Σίτι στο «Άνφιλντ», ακολουθεί ο ευρωπαϊκός επαναληπτικός (14/03) και αμέσως έρχεται η «μάχη» με τη Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ την Κυριακή (03/03) κοντράρεται με τη συμπολίτισσα Σίτι στο «Etihad» και στις 09/03 έχει ν’ αντιμετωπίσει την φορτσάτη για επιβίωση, Έβερτον.

Μετά το ματς του Κυπέλλου με τους «κόκκινους», έχει δύσκολη έξοδο στο Μπρέντφορντ (30/03) και μέσα σε ελάχιστες μέρες στις αρχές Απρίλη έχει τα μεγάλα παιχνίδια με την Τσέλσι στο Λονδίνο (04/04) και ξανά τη Λίβερπουλ εντός (07/04).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης