Τιμωρημενός απ' τα ματς της Λιντς είναι ο οπαδός που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά… Όσο κι αν ο 33χρονος οπαδός που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα όπου παίζει η Λιντς, βρήκε τρόπο να βρεθεί στις εξέδρες στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου!  



Τιμωρημενός απ' τα ματς της Λιντς είναι ο οπαδός που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Πρόκειται για τον Άαρον Κόουλι, που το 2012 είχε καταφέρει να γρονθοκοπήσει τον Κρις Κέρκλαντ, τότε πορτιέρε της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Και μάλιστα, είχε φυλακιστεί για 4 μήνες και του είχε απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα για μια 6ετία!

Όταν ολοκληρώθηκε η ποινή του, η Λιντς αρνήθηκε να τον δεχθεί ξανά ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, όμως, εκείνος καταφέρνει και «τρυπώνει» στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το είχε καταφέρει στο «Κάροου Ρόουντ» το 2016 και τον είχε πιάσει η κάμερα, ενώ, το έκανε και φέτος στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Εκεί, είχε την ατυχία να πέσει από το πάνω διάζωμα και λόγω της κατάστασης και της διακομιδής του στο νοσοκομείο, αναγνωρίστηκε και έγιναν γνωστά τα πειθαρχικά του παραπτώματα…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης