Η πιο απρόβλεπτη απόφαση της σεζόν: Η Έβερτον μιλά με τον Ντέλε Άλι!

Να έχεις να αγωνιστείς δύο χρόνια. Να είσαι μονίμως τραυματίας. Να μετράς μόλις 13 παιχνίδια την τελευταία τριετία με τα «ζαχαρωτά». Και παρόλα αυτά, να σε θέλουν και να σου ανανεώνουν το συμβόλαιο. Ποιος να περίμενε την απόφαση της Έβερτον για τον Ντέλε Άλι.



Η πιο απρόβλεπτη απόφαση της σεζόν: Η Έβερτον μιλά με τον Ντέλε Άλι!

Έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Έβερτον σε επίπεδο Premier League από τις 13 Αυγούστου του 2022. Συνολικά, έχει δώσει μόλις 13 παιχνίδια μαζί της σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι τραυματίας. Στο μυαλό της πλειοψηφίας του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, απλώς υπάρχει στο ρόστερ και σύντομα θα λυθεί το συμβόλαιό του, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» και πολύ δε περισσότερο, ο Σον Ντάις, θεωρούν πως το μέλλον του Ντέλε Άλι πρέπει να βρίσκεται στο «Γκούντισον Παρκ». Και παρότι μοιάζει με τεράστια έκπληξη, σύμφωνα με σελίδα φίλων της Έβερτον, θα μπουν στη διαδικασία να ανανεώσουν το συμβόλαιό του! Αδιανόητη εξέλιξη για τον 27άχρονο επιθετικό, που άπαντες θεωρούσαν πως απλώς βιώνει τους τελευταίους του μήνες με την Έβερτον.

Δημήτρης Μανάκος