Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με τη Φούλαμ: Τι ανέβασαν οι Λονδρέζοι, γιατί «ειρωνεύονται» τον Μπρούνο Φερνάντες; (vid)

Εκνευρισμένοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ και το βίντεο που οι Λονδρέζοι ειρωνεύονται τον Μπρούνο Φερνάντες. Σχολίασε την επιλογή τους ο Έρικ Τεν Χαγκ, δεν έχει διαγράψει την ανάρτηση η ομάδα του Μάρκο Σίλβα!



Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με τη Φούλαμ: Τι ανέβασαν οι Λονδρέζοι, γιατί «ειρωνεύονται» τον Μπρούνο Φερνάντες; (vid)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Κύπελλο Αγγλίας, όμως αν παρατήρησε κανείς τις τελευταίες δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ, θα διαπίστωσε πως το θέμα της ημέρας είναι… διαφορετικό.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως ο Ολλανδός ασχολήθηκε κυρίως με το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας με τη Φούλαμ, την ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» και κατά βάση, την ανάρτηση της Φούλαμ.

Διότι οι Λονδρέζοι, λίγες ώρες μετά τη νίκη τους, μπήκαν στη διαδικασία να ανεβάσουν στο tik tok ένα βίντεο που «τρολάρει» τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, ζητούσε φάουλ και μόλις διαπίστωσε πως η επίθεση συνεχίζεται και ουδείς τον μαρκάρει, σηκώθηκε και ζήτησε την μπάλα.

@fulhamfc So glad he’s ok… 🙄 #fulhamfc #premierleague #brunofernandes ♬ sonido original - ♫ ♪ 𝒴𝒶𝓃𝒿𝓊𝓁𝓂𝒶𝓇𝓉 ♫ ♪

Η Φούλαμ σχολίασε πως ελπίζει ο ποδοσφαιριστής να είναι καλά, ειρωνευόμενη την κίνησή του, ενώ ο Τεν Χαγκ επισήμανε πως όλο αυτό είναι απαράδεκτο.

Δημήτρης Μανάκος