Πώς είναι να είσαι ο Ντανς; Τρία ματς στη Λίβερπουλ με γκολ και κούπα! (vids)

Ο Τζέιντεν Ντανς ζει τ’ όνειρο. Το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να έχει δει κάποιο από τα βράδια που η φαντασία του κάλπαζε και όταν ξύπνησε έβαζε νέους στόχους για τις προσπάθειές του στο γήπεδο. Μέσα σε μόλις τρία παιχνίδια έχει γευτεί κατάκτηση τίτλου στο «Γουέμπλεϊ» και έχει σκοράρει μπροστά στο Kop!  



Πώς είναι να είσαι ο Ντανς; Τρία ματς στη Λίβερπουλ με γκολ και κούπα! (vids)

Ανήκει στους «κόκκινους» από την ηλικία των 8 ετών. Στα 18 του, είναι παρών στις επιλογές του Κλοπ για το ανδρικό τμήμα. Ακόμα κι αν η συγκυρία ήταν τέτοια που βρέθηκε στις αποστολές της ομάδας λόγω των πολλών απουσιών, ο Τζέιντεν Ντανς το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Άλλωστε, αυτές τις μέρες, μπορεί οι «κόκκινοι» ν’ αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα, αλλά όλα τους πηγαίνουν καλά και προκύπτουν νέοι ήρωες. Και πολύ νεαρής ηλικίας!

Ο Ντανς είναι ένας απ’ αυτούς. Την 21η του Φλεβάρη έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με… παραλίγο ασίστ απέναντι στη Λούτον.

Στις 25 του μηνός, την Κυριακή, στο «Γουέμπλεϊ», πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ παρέα με άλλους πιτσιρικάδες από το Kirkby.

Την 28η του Φλεβάρη, πέτυχε τα δυο πρώτα του γκολ μπροστά στο Kop στο 3-0 επί της Σαουθάμπτον για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Και τί να του πει κανείς; Ποιος να καταφέρει να τον νιώσει; Είναι ακόμα μια ιστορία που αποδεικνύει γιατί το ποδόσφαιρο έχει μια ιδιαίτερη μαγεία και φέρνει μπροστά στα μάτια των θαρραλέων, τα όνειρά που έκαναν παιδιά.

Γεννήθηκε μετά τον τελικό της Πόλης το 2005 και ήταν μόλις 4 μηνών όταν ο Τζέραρντ σκόραρε με απίθανο σουτ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Γουέστ Χαμ. Η ιστορία του Τζέιντεν Ντανς αρχίζει τώρα. Και η έναρξη «γέννησε» απίστευτες προσδοκίες…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης