Ο πανηγυρισμός του Μούντρικ αλά… Λίλαρντ και η υπομονή (vid)

Ο Μικάιλο Μούντρικ, έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, ακόμα «ψάχνεται». Βέβαια, πλέον το κάνει αρκετά πιο ήρεμος, αλλά και πάλι κατανοεί πως έχει αρκετό δρόμο να διανύσει. Σκοράροντας απέναντι στη Λιντς στο ματς του Κυπέλλου έδειξε τον καρπό του, σαν να φοράει ρολόι και αυτό είχε τη δική του σημασία για τα «πιστεύω» του.  



Ο πανηγυρισμός του Μούντρικ αλά… Λίλαρντ και η υπομονή (vid)

Ο Ουκρανός εξτρέμ προσπαθεί πολύ. Γυμνάζεται και δουλεύει τρομερά. Αλλά δεν του έχει «κολλήσει» η κατάσταση που αντιμετωπίζει στην Τσέλσι.

Θέλει, μπορεί, αλλά κάτι δεν πηγαίνει καλά. Έναν χρόνο τώρα, πέρα από μερικές εκλάμψεις εξαιρετικών εμφανίσεων και στιγμών, ο Μούντρικ δεν έχει αποδώσει τ’ αναμενόμενα και το ξέρει πολύ καλά.

Το βράδυ της Τετάρτης σκόραρε για την προσωρινή ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Λιντς στους «16» του Κυπέλλου. Κι αμέσως σταμάτησε στο σημείο που βρισκόταν κι έδειξε τον καρπό του, σαν να φορούσε ρολόι. Κάτι σαν τον… Ντέιμ Λίλαρντ.

Μόνο που ο διεθνής ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων είχε τη δική του εξήγηση: «Το ρολόι του κάθε ανθρώπου είναι μόνιμα σε εγρήγορση. Το ρολόι του Θεού, είναι πάντα στην ώρα που πρέπει…».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης