Football League Preview

Καλή και χρυσή η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όταν το Νησί παίζει μπάλα, τα φώτα πέφτουν σε όλες τις κατηγορίες! Το England365.gr σας γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο δίνοντάς σας εικόνα από τις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας.



Football League Preview

Championship - 13η Αγωνιστική

Χωρίς διάλειμμα συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του οι σύλλογοι του Championship με αγώνα ανά τρεις μέρες! Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σαουθάμπτον δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέντινγκ, ενώ η Ντέρμπι υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο σε ένα ντέρμπι κορυφής.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

League One - 14η Αγωνιστική

Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της League One για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Η Τσάρλτον υποδέχεται την Καρλάιλ. Ένα βαθμό πιο πίσω η Χάντερσφιλντ που φιλοξενεί την Πρέστον. Έναν ακόμη βαθμό πιο πέσω η Σέφιλντ Γουέν. που αναμετράται μπροστά στον κόσμο της με την Κόλτσεστερ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

 

League Two - 14η Αγωνιστική

Δύσκολη δοκιμασία περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της League Two για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κρόουλι, αφού θα πρέπει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Γουίμπλεντον αν θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη. Δύο βαθμούς πιο πίσω η Σάουθεντ που υποδέχεται την Τορκί.

Δείτε το Preview της κατηγορίας