Η Λίβερπουλ «χτύπησε» ξανά την πόρτα του Μάικλ Έντουαρντς!

Πριν από την αναζήτηση του επόμενου προπονητή, οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ προσπαθούν να επαναφέρουν στο «Άνφιλντ» τον Μάικλ Έντουαρντς, ώστε εκείνος να ηγηθεί σε αυτή τη νέα εποχή ως προς το κομμάτι της αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος!  



Η Λίβερπουλ «χτύπησε» ξανά την πόρτα του Μάικλ Έντουαρντς!

Ο Έντουαρντς είχε προσληφθεί το 2016 για τη θέση του αθλητικού διευθυντή και συνδύασε τη θητεία του στο κλαμπ του λιμανιού με τεράστιες επιτυχίες για το κλαμπ.

Ο 44χρονος με τον τρομερό του χαρακτήρα και τις εξαιρετικές του ικανότητες, έκανε άπαντες στη Λίβερπουλ να τον εκτιμούν και να του αναγνωρίζουν πως κατάφερε και με τις δικές του κινήσεις, να βάλει αρκετά κομμάτια στο παζλ των θριάμβων.

Επί των ημερών του αποκτήθηκαν οι Σαλάχ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Άλισον και άλλοι, με τις μεταγραφές αυτές να έχουν ήδη γράψει την ιστορία τους στην ομάδα.

Το 2022 αποχώρησε και τώρα ο Τζον Χένρι προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει. Ο Έντουαρντς φέρεται να ζητά απόλυτο έλεγχο για τη νέα εποχή του συλλόγου, με την FSG να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πείσει να ξαναβρεθεί στα… γνώριμα λημέρια.

Κώστας Ζάλιαρης