Αγωνία δίχως τέλος για τη Ρέντινγκ, 3η αφαίρεση βαθμών για φέτος!

Η Ρέντινγκ «χάνεται» και ο κόσμος της συνεχίζει ν’ αγωνιά. Όσο κι αν η ομάδα στο γήπεδο το παλεύει, η κάκιστη διαχείριση του ιδιοκτήτη, απέφερε την 3η αφαίρεση βαθμών για φέτος, με συνέπεια την απόσταση μόλις 3 βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού στη βαθμολογία της LeagueOne.  



Αγωνία δίχως τέλος για τη Ρέντινγκ, 3η αφαίρεση βαθμών για φέτος!

Οι «royals» προσπαθούν να πετύχουν μια από τις πιο ηρωικές και γεμάτες μαγκιά, παραμονή σε κατηγορία, αλλά όσα πράγματα είναι εκτός του ελέγχου τους, συνεχίζουν να τους «χαντακώνουν».

Η EFL επέβαλε νέα τιμωρία, προχώρησε στην 3η αφαίρεση βαθμών προς το κλαμπ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και με το νέο -2, η Ρέντινγκ βρίσκεται πια μόλις στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ο ιδιοκτήτης, Ντάι Γιόνγκε, γι’ ακόμα μια φορά απέτυχε να προσαρμοστεί με τις οδηγίες που έχει λάβει από την HMRC, δεν κατάφερε να καταβάλει το ποσό που όφειλε και αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών.

Απομένουν 11 ματς για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ο σύλλογος βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας της LeagueOne, φέτος έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί, ενώ, από το 2021 και μετά έχουν χαθεί 18 βαθμοί!

Παίκτες και κόσμος είναι μόνοι τους, δίνουν τις «μάχες» τους στο γήπεδο, ωστόσο, είναι λογικό πια να υπάρχουν και αντιδράσεις, όπως συνέβη και με τη διακοπή του ματς με την Πορτ Βέιλ, τον περασμένο μήνα.

Κώστας Ζάλιαρης