Πού σταματάει αυτός ο οδοστρωτήρας; Πρόκριση με 5 γκολ του Χάαλαντ και 4 ασίστ του Ντε Μπρόινε! (vids)

Το σόου του Viking και του ... κοκκινομάλη. Μια απ' τις βραδιές που θα έχουν να θυμούνται. Ένα απολαυστικό 90λεπτο για τον κόσμο της Σίτι. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε πέντε φορές σε ένα ματς για δεύτερη φορά στη θητεία του στους «πολίτες», ο Ντε Μπρόινε ετοίμασε τα 4 απ' αυτά τα γκολ και η αρμάδα του Πεπ έφτασε στο 6-2 επί της Λούτον για να περάσει στους «8» του Κυπέλλου! 



Πού σταματάει αυτός ο οδοστρωτήρας; Πρόκριση με 5 γκολ του Χάαλαντ και 4 ασίστ του Ντε Μπρόινε! (vids)

Φάνηκαν οι άγριες διαθέσεις του εξ αρχής. Από το 3ο λεπτό για την ακρίβεια. Και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Ντε Μπρόινε, ενέπνευσε τον Νορβηγό που... τα έκανε όλα άνω – κάτω στο Kenilworth Road και διέλυσε τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ξεκινάμε λοιπόν την καταγραφή...

Ο Ντε Μπρόινε έτρεξε στο χώρο από αριστερά και γύρισε για το πλασέ του Χάαλαντ και το 1-0 στο 3'. Στο 18ο λεπτό ο Νορβηγός έπαιξε με πλάτη, άφησε στον Βέλγο, αυτός του ξαναπέταξε μπροστά και φυσικά, όσο κι αν προσπάθησε να τον πιέσει ο αμυντικός που ήταν πάνω του, ο Viking βρήκε δίχτυα για το 2-0. Η μοναδική παραφωνία για την ομάδα του Πεπ ήταν πως στο 38' ο Τζακ Γκρίλις χρειάστηκε ν' αποχωρήσει με νέο πρόβλημα στους προσαγωγούς και πηγαίνοντας προς τον πάγκο δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα... 

Στο 40' ολοκληρώθηκε το 8ο χατ-τρικ της καριέρας του στη Σίτι, από το... χατ-τρικ των ασίστ του KdB. Πάλι τον έβγαλε στο χώρο από αριστερά και αυτή τη φορά ο Χάαλαντ έκανε μικρή λόμπα για το 3-0. Το γκολ της βραδιάς, βέβαια, ανήκε στον Τζόρνταν Κλαρκ που στο 42' με απίθανο δεξί σουτ άφησε εμβρόντητο τον Ορτέγκα για το προσωρινό 3-1. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 52' μείωσε ακόμα περισσότερο, με νέο υπέροχο τελείωμα!

Ε, ήταν να μην εκνευρίσουν τον σούπερ σταρ της Σίτι. Γιατί δεν θα συγχωρούσε τίποτα και σε κανέναν. Στο 55' τελείωσε εύκολα τη φάση που ξεκίνησε από υπέροχη μπαλιά του Γουόκερ με το εξωτερικό φάλτσο για τον Ντε Μπρόινε, με τον τελευταίο να γυρίζει από δεξιά για το 4-2 και στο 58', ο Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε τον Χάαλαντ στην περιοχή για να σουτάρει αυτός χαμηλά στη γωνία και να γράψει το 5-2. Το σκορ έκλεισε ο Ματέο Κόβασιτς στο 72ο λεπτό, με τον κόσμο να... αιφνιδιάζεται από τον διαφορετικό παίκτη που βρήκε δίχτυα, αλλά ο Κροάτης από τα όρια της περιοχής μπήκε στη λίστα των σκόρερ για το τελικό 6-2.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης