Η Κόβεντρι έβαλε τέλος στο παραμύθι της Μέντστοουν και βρέθηκε στους «8»!

Με το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του Σιμς (και μάλιστα με τα τρία τέρματά του να έρχονται στο πρώτο ημίχρονο), η Κόβεντρι επιβλήθηκε 5-0 της Μέντστοουν, πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τερμάτισε το ταξίδι της μοναδικής ομάδας που είχε απομείνει από τη National League στο φετινό θεσμό! 



Η Κόβεντρι έβαλε τέλος στο παραμύθι της Μέντστοουν και βρέθηκε στους «8»!

Τα πρώτα τρία γκολ για την Κόβεντρι, ουσιαστικά, ήταν συνεργασίες συγκεκριμένων παικτών.

Στο 9ο και στο 14ο λεπτό ο Πάλμερ έστειλε τον Σιμς στην περιοχή όπου ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε με πολύ ωραία τοποθέτηση του σώματος για να κάνει γρήγορα το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 35ο λεπτό ο Πάλμερ επιχείρησε μακρινό σουτ, ο γκολκίπερ της Μέντστοουν απέκρουσε και ο Σιμς ήταν εκεί για να πάρει το «ριμπάουντ» και να πετύχει το τρίτο γκολ των κατακτητών του Κυπέλλου του '87.

Η πρόκριση είχε ήδη κριθεί από το πρώτο μέρος, αλλά οι «sky blues» πέτυχαν ακόμα δυο τέρματα στο φινάλε. Ο Τάβαρες, από κάθετη του Γκόντεν στο 88' και από «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Κόβολαν στις καθυστερήσεις, έγραψε το τελικό 5-0. 

Κάπως έτσι το σύνολο του Μαρκ Ρόμπινς άνοιξε φτερά για τα προημιτελικά έπειτα από 15 χρόνια και η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ κέρδισε το χειροκρότημα και κράτά τη φετινή εμπειρία ως κειμήλιο...

Κώστας Ζάλιαρης