Φαν Ντάικ: «Έχω ανάγκη να μιλάω σε ψυχολόγο...» (vid)

Το σκληρό προσωπείο του αρχηγού της Λίβερπουλ που πρωτοστατεί στα δύσκολα, μπαίνει στην άκρη. Ο Φαν Ντάικ μιλάει για την ανάγκη του να έχει επικοινωνία με τον ψυχολόγο της ομάδας και να βγάζει από μέσα του όσα σκέφτεται ή όσα τον βαραίνουν... «Δεν βλέπει ο κόσμος ότι είμαι συναισθηματικός...».  



Φαν Ντάικ: «Έχω ανάγκη να μιλάω σε ψυχολόγο...» (vid)

Το game mode και η ανάγκη για το αποτέλεσμα κάθε τρεις μέρες, είναι λογικό να μετατρέπει τους ποδοσφαιριστές σε... μηχανές.

Να μην προλαβαίνουν να σκεφτούν τι συμβαίνει στις ζωές τους και τι άνθρωποι είναι. Τα έχει αναλύσει πολύ καλύτερα όλα αυτά ο Τιερί Ανρί σε ένα συγκλονιστικό vidcast που μπορείτε ν' αναζητήσετε στο διαδίκτυο.

Ο Φαν Ντάικ ανοίχτηκε δημόσια και μίλησε για την ανάγκη του να βλέπει ψυχολόγο, για τις επισκέψεις που κάνει στο γραφείο του στο προπονητικό της Λίβερπουλ και τονίζει πως ο κόσμος δεν το βλέπει, αλλά είναι πολύ συναισθηματικός και έχει ανάγκη να μιλάει...

«Στη Λίβερπουλ έχουμε ψυχολόγο και δεν ντρέπομαι να του μιλήσω. Αισθάνομαι μερικές φορές ότι έχω την ανάγκη να του μιλήσω. Το γραφείο του είναι κοντά στ' αποδυτήριά μας και ορισμένες φορές απλά μπαίνω στο γραφείο του και μιλάμε για διάφορα πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και ίσως δεν το βλέπει ο κόσμος.

Δεν σκέφτεται ο κόσμος όσο θα έπρεπε την ψυχική υγεία και το βλέπει μόνο όταν μπορεί να είναι αργά. Εμένα με βοήθησε πολύ και με βοηθάει ακόμα και αυτό θα μπορούσε να είναι κίνητρο και για τους υπόλοιπους...» ήταν τα λόγια του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης