Κερδισμένη της αγωνιστικής η Λιντς: Ήττα – σοκ η Σαουθάμπτον, επέστρεψαν οι Έλληνες της Κάρντιφ! (vids)

Ακόμη μία τρομερά ενδιαφέρουσα αγωνιστική έλαβε χώρας την Championship, με την 34η στροφή του πρωταθλήματος, να διαφοροποιεί την τριάδα. Ήττα – σοκ ξανά για τη Σαουθάμπτον, τα κατάφερε έστω και δύσκολα η Ίπσουιτς, μία νίκη και μία ισοπαλία για τους Έλληνες, σε Κάρντιφ και Νόριτς. Σπουδαίο «διπλό» η Χάντερσφιλντ, στην ζώνη του υποβιβασμού πλέον η Στόουκ!



Κερδισμένη της αγωνιστικής η Λιντς: Ήττα – σοκ η Σαουθάμπτον, επέστρεψαν οι Έλληνες της Κάρντιφ! (vids)

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε η 34η αγωνιστική της Championship, με τις ισορροπίες να διαφοροποιούνται για ακόμη μία φορά.

Κερδισμένη της αγωνιστικής είναι δεδομένα η Λιντς, η οποία ναι μεν πανηγύρισε μία τεράστια νίκη επί της Λέστερ στο «Έλαντ Ρόουντ», αλλά παράλληλα είδε τη διαφορά της από την 2η και την 3η θέση, να μεγαλώνει.

Πώς προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Διότι η Σαουθάμπτον υπέστη μία ήττα – σοκ, από τη Μίλγουολ στο «Σεντ Μέρις», με τους «αγίους» να χάνουν με 2-1, σε ένα αποτέλεσμα που έκανε την εμφάνισή του και κόντρα στη Χαλ. Ο Τανγκάνγκα έκανε το 1-0, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αλλά ο Φλέμινγκ διαμόρφωσε στο 44ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, η Ίπσουιτς δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την «γκέλα» της Σαουθάμπτον. Επικράτησε με 3-1 της Μπέρμιγχαμ, παρά το γεγονός πως έγινε η πρώτη ομάδα που βρίσκουν γκολ οι φιλοξενούμενοι εδώ και 40 ημέρες.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, είχαμε την ισοπαλία της Νόριτς με την Μπλάκμπερν εκτός έδρας, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, αλλά και τη μεγάλη νίκη των Ελλήνων της Κάρντιφ.

Ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Γούτας έπαιξαν από την αρχή και ήταν εξαιρετικοί, με το 2-1 επί της Στόουκ να σηματοδοτεί και την πρώτη νίκη των Ουαλών, μετά από τέσσερα ματς και τρεις ήττες.

Τέλος, τα πράγματα «έμπλεξαν» αρκετά στην «ουρά». Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ άντεξε με 10 παίκτες και κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι (2-1), ενώ η ΚΠΡ πανηγύρισε με ανατροπή, κόντρα στην «ουραγό» Ρόδεραμ, με το ίδιο σκορ. Σημαντικά «διπλά» για Χάντερσφιλντ και Σουόνσι, για να φτάσουν στους 37 και 39 βαθμούς αντίστοιχα και να βρεθούν τουλάχιστον δύο βαθμούς, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Championship:

Γουότφορντ – Χάντερσφιλντ 1-2

Ίπσουιτς – Μπέρμιγχαμ 3-1

Κάρντιφ – Στόουκ 2-1

ΚΠΡ – Ρόδεραμ 2-1

Μίντλεσμπρο – Πλίμουθ 0-2

Μπλάκμπερν – Νόριτς 1-1

Σάντερλαντ – Σουόνσι 0-2

Σαουθάμπτον – Μίλγουολ 1-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπρίστολ Σίτι 2-1

Δημήτρης Μανάκος