Ο Γκούστο καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην Τσέλσι: «Να ξυπνήσουμε...»

Και το δικό του ρόλο έχει πάρει στα σοβαρά, αλλά και κατανοεί τι ακριβώς πρέπει και προσπαθεί να πετύχει ο Ποτσετίνο. Ο Μάλο Γκούστο γνωρίζει την τεράστια ανάγκη της Τσέλσι και ήταν ξεκάθαρος πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ. «Πρέπει να ξυπνήσουμε...». 



Ο Γκούστο καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην Τσέλσι: «Να ξυπνήσουμε...»

Ο Γάλλος φουλ μπακ έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στους «μπλε» και έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Ρις Τζέιμς. 

Ο Άγγλος απουσιάζει τους περισσότερους μήνες και ο Γκούστο τού έδειξε ότι θα «κουβαλήσει» εκείνος τη δεξιά πτέρυγα της Τσέλσι. Και ενίοτε και την αριστερή, αφού κάνει διαγώνιες κινήσεις και θα τρέξει παντού. 

Ο Γκούστο αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη αποστολή του Ποτσετίνο στους «μπλε» και τόνισε ενόψει του Λιγκ Καπ: «Ο κόουτς μάς βοηθάει πολύ και μας δείχνει πως θα πρέπει ν' ανακτήσουμε την "δίψα" για τις νίκες και τη μαχητικότητα. 

Πρέπει να ξυπνήσουμε στην Τσέλσι και αυτό προσπαθεί να πετύχει. Ν' αφυπνίσει την νοοτροπία του νικητή στον σύλλογο. Πρέπει να αφυπνίσουμε όλοι μαζί την επιθυμία να κατακτήσουμε τα πάντα και να διεκδικούμε τίτλους» ήταν τα λόγια του στο Athetic...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης