Είναι αυτός ο πανηγυρισμός της σεζόν; Τους «ψάρωσε» ο πανούργος Τζάκα μετά τη γκολάρα! (vid)

Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν. Και απ' την έκσταση της στιγμής, έκανε άπαντες να κρατήσουν την ανάσα τους. Εκτός απ' τους συμπαίκτες του φυσικά. Ο... πανούργος Τζάκα ίσως έκανε τον πανηγυρισμό της σεζόν, ανησυχώντας και τον Τσάμπι Αλόνσο, αλλά και τους γιατρούς των «ασπιρίνων»! 



Είναι αυτός ο πανηγυρισμός της σεζόν; Τους «ψάρωσε» ο πανούργος Τζάκα μετά τη γκολάρα! (vid)

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης της Παρασκευής, ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ με απίθανο αριστερό σουτ που πέρασε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ για τη Λεβερκούζεν απέναντι στη Μάιντς (2-1).

Η ομάδα του Αλόνσο έγραψε απίστευτη ιστορία, ούσα η μοναδική γερμανική ομάδα στα χρονικά που φτάνει στα 33 ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Ελβετός χαφ και θρύλος της Άρσεναλ είχε ήδη στο μυαλό του τι θα έκανε και αμέσως έπιασε τον μυ του αριστερού του ποδιού. Αυτό, φυσικά, έκανε όλο τον πάγκο της ομάδας του να τρομάξει, οι γιατροί ήταν έτοιμοι να μπουν για να δουν τι έχει, αλλά... εκεί το σταμάτησε. 

Άρχισε να κάνει έναν περίεργο χορό, χαμογελούσε πλατιά και φυσικά ανακουφίστηκε και ο Αλόνσο και οι συνεργάτες του και οι οπαδοί! 

Γκρανίτ, είσαι διάολος! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης