Μία τεράστια Λιντς: Έφερε «τούμπα» τη Λέστερ σε 180 δευτερόλεπτα, έρχεται στην… Premier League! (vids)

Το «Έλαντ Ρόουντ» είναι… κάστρο και από εκεί δεν περνά κανείς. Ούτε καν η Λέστερ. Ακόμη και αν προηγείται με 1-0. Ακόμη και αν έχουμε φτάσει και στο 80ο λεπτό της συνάντησης. Επική ανατροπή για τα «παγώνια», γκολ – νίκης ένας 17άχρονος και… -6 από την κορυφή της βαθμολογίας με το τελικό 3-1! Η Λιντς το πιστεύει και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Premier League!



Μία τεράστια Λιντς: Έφερε «τούμπα» τη Λέστερ σε 180 δευτερόλεπτα, έρχεται στην… Premier League! (vids)

Μία τεράστια Λιντς. Μία απίθανη νίκη απέναντι στη Λέστερ. Στην αγαπημένη της έδρα. Στο «Έλαντ Ρόουντ». Εκεί που δεν έχει χάσει στις 24 τελευταίες αναμετρήσεις που έχει δώσει!

Επική ανατροπή, όλα συνέβησαν μόλις σε τρία λεπτά, με την ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στους έξι βαθμούς, να εδραιώνεται στην 2η θέση και να… βλέπει Premier League!

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 2-1; Η Λέστερ ήταν ανώτερη από την αρχή μέχρι το 70ο λεπτό και πήρε το προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Φαές, στο 15ο λεπτό.

Έχασε πολλές ευκαιρίες μάλιστα, προκειμένου να κάνει δύο τα γκολ της στην επανάληψη. Είχε δοκάρι ο Βέστεργκααρντ με τη συμπλήρωση μίας ώρας, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο ο Μαβιντιντί και ο Ντάκα, από το 70ο λεπτό και έπειτα.

Και αφού δεν «καθάρισε» το ματς, το «πλήρωσε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ρόμπερτς ήταν αυτός που ισοφάρισε με υπέροχο σουτ στο 80ο λεπτό.

Και 180 δευτερόλεπτα μετά, ο 17άχρονος Γκρέι έκανε το 2-1, «γράφοντας» ιστορία, με το «Έλαντ Ρόουντ» να μετρά εννέα σερί νίκες. Τρομερή επικράτηση για τα «παγώνια», ο Τζέιμς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος