Ο υπέροχος πανηγυρισμός του Έλιοτ και η αγκαλιά με την steward (vid)

Παιδί του «Άνφιλντ». Μια «κόκκινη» ψυχή που θέλει να το ζει με όλους και δεν διαχωρίζει κανέναν. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ έκανε υπέροχη κίνηση λίγο μετά το τρίτο από τα τέσσερα τέρματα της Λίβερπουλ στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Λούτον.  



Ο υπέροχος πανηγυρισμός του Έλιοτ και η αγκαλιά με την steward (vid)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έγραψε ιστορία με την 100η του συμμετοχή με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και το κατάφερε μόλις στα 20 του χρόνια! Έγινε, μάλιστα, ο τέταρτος νεότερος του κλαμπ με τέτοια επίδοση, πίσω από τον Όουεν, τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Ρόμπι Φάουλερ.

Ζει και αναπνέει για τη Λίβερπουλ, κάθε του εμφάνιση με την ομάδα είναι και εκπλήρωση μικρών κομματιών του μεγάλου ποδοσφαιρικού του ονείρου και στη διαδρομή που διανύει κάθε σεζόν ο σύλλογος, ο Έλιοτ φροντίζει να μη μένει απ’ έξω κανείς.

Ούτε οι stewards! Γι’ αυτό και στον πανηγυρισμό για το τρίτο από τα τέσσερα τέρματα των «κόκκινων» κόντρα στη Λούτον το βράδυ της Τρίτης, πήγε ν’ αγκαλιάσει την κοπέλα που βρισκόταν πίσω από την εστία και έδωσε το χέρι στον συνάδελφό της, για να τους βάλει κι εκείνους στην ευφορία της βραδιάς.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης