Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Άστον Βίλα: Μπορεί να συναντήσει τον Ολυμπιακό, 1/8 οι πιθανότητες!

Και κάπως έτσι, έχουμε μπροστά μας διαμορφωμένο τον «χάρτη» του Europa Conference League. Έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι της Άστον Βίλα, σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Ολυμπιακός!



Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Άστον Βίλα: Μπορεί να συναντήσει τον Ολυμπιακό, 1/8 οι πιθανότητες!
Μία πολύ μεγάλη πρόκριση κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φερεντσβάρος, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν για δεύτερη φορά και να καταφέρνουν να αποτελέσουν τη δεύτερη ελληνική ομάδα, που βρίσκεται στην κλήρωση της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός αποτελεί μία από τις οκτώ ομάδες που ενδέχεται να βρεθεί στον δρόμο της Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και βρίσκεται στο «μονοπάτι» των ισχυρών.

Συνεπώς, δεν μπορεί να βρει στον δρόμο της μία εκ των Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βικτόρια Πλζεν, Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, που θυμίζουμε πως επίσης δεν μπορεί να βρει στον δρόμο του τον Ολυμπιακό!

Η κλήρωση για τη φάση των «16» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 14:00, στη Νιόν της Ελβετίας.

Αναλυτικά, τα γκρουπ των ισχυρών και των ανίσχυρων:

Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε

Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)

Δημήτρης Μανάκος