Ο Χέντερσον θα… ευχαριστεί τον Σιδηρόπουλο: Η απόφαση του Έλληνα που προκάλεσε αντιδράσεις! (vid)

Φοβερά δύσκολη φάση είχε να διαχειριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος στη Νορβηγία, στην αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ με τον Άγιαξ. Ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη οι γηπεδούχοι, επιθετικό φάουλ έδωσε ο Έλληνας ρέφερι.



Ο Χέντερσον θα… ευχαριστεί τον Σιδηρόπουλο: Η απόφαση του Έλληνα που προκάλεσε αντιδράσεις! (vid)

Εντυπωσιακά εξελίσσεται η αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ με τον Άγιαξ, σε ένα ούτως ή άλλως αμφίρροπο ζευγάρι, το οποίο επιβεβαιώνει στη Νορβηγία την πρόβλεψη που το ακολουθούσε, αφότου προέκυψε στην κληρωτίδα.

Ένα ματς που δεν είναι απλό για κάθε διαιτητή. Πράγμα που ισχύει φυσικά και για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, στο τρίτο του φετινό παιχνίδι στο Europa Conference League. Ο Άγιαξ προηγήθηκε από το 34ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο φινάλε, οδηγήθηκε στην παράταση με 3-3 στο συνολικό σκορ, αλλά από το 48’, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο Σούταλο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά η φάση που προκάλεσε αντιδράσεις, έλαβε χώρα στο 56ο λεπτό. Κόρνερ για την Μπόντο, πλασέ πάνω στην κίνηση και χέρι του Σόσα πάνω στη γραμμή. Ο Έλληνας διαιτητής αρχικά δεν έδειξε κάτι.

Εν συνεχεία, κλήθηκε από τον VAR να πάει να εξετάσει τη φάση. Και πήρε την απόφασή του. Παρότι άπαντες περίμεναν πέναλτι και κόκκινη, εν τέλει έχουμε επιθετικό φάουλ!

Δημήτρης Μανάκος