Αν έτσι χαθεί μία άνοδος; Η φάση που έγινε viral στο ΜΚ Ντονς – Ρέξαμ και το «χάος» στο πρωτάθλημα! (vid)

Η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς. Αν είχε μετρήσει αυτό το γκολ, θα απείχαν μόλις έναν πόντο… Έξαλλοι άπαντες στη Μίλτον Κέινς Ντονς, που θεωρούν πως αδικήθηκαν ξεκάθαρα απέναντι στη Ρέξαμ!



Αν έτσι χαθεί μία άνοδος; Η φάση που έγινε viral στο ΜΚ Ντονς – Ρέξαμ και το «χάος» στο πρωτάθλημα! (vid)

Είναι δυνατόν να μπει κανείς στη διαδικασία να επισημάνει πως στη League Two, καλό θα ήταν να υπάρχει VAR;

Προφανώς και όχι. Συζητάμε για την 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Την πρώτη δηλαδή που λογίζεται ως επαγγελματική. Ωστόσο, αυτό που έχει συμβεί στην αναμέτρηση της Μίλτον Κέινς Ντονς με τη Ρέξαμ, έχει «σηκώσει» μεγάλη συζήτηση στο «Νησί».

Διότι με το σκορ στο 1-1, οι γηπεδούχοι θεωρούν πως έχουν αδικηθεί ξεκάθαρα, σε μία απόφαση που συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Έγινε ένα σουτ, ο Οκονκούο έχασε την μπάλα, αυτή πήγε στο δοκάρι, δεν πέρασε την γραμμή και εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα μέσα.

Ο γκολκίπερ της Ρέξαμ έβαλε το σώμα του πίσω και έπεισε τον διαιτητή πως δεν είναι γκολ. Οι γηπεδούχοι «ξέσπασαν», τα… χιλιοστά που πέρασε ή δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή, θύμισαν τη φάση του Τζον Στόουνς με τη Λίβερπουλ, προ τετραετίας.

«Και αν από όλα αυτά χαθεί μία άνοδος…»; Αυτό ρωτούν στη Μίλτον Κέινς Ντονς, η οποία αν κέρδιζε, μείωνε τη διαφορά από τη Ρέξαμ που είναι 3η στον έναν βαθμό. Να θυμίσουμε πως ο… τρίτος της κατάταξης, ανεβαίνει αυτόματα!

Δημήτρης Μανάκος