Απίστευτες ατάκες του Ράτκλιφ για Σίτι, Γιασίμ και Γκρίνγουντ: Το «δεν υπάρχει» και η… επιστροφή!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε, απασφάλισε, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και αναφέρθηκε σε όλους και όλα. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τη Μάντσεστερ Σίτι και από τον Γιασίμ που… δεν υπάρχει, μέχρι τον Μέισον Γκρίνγουντ!



 Απίστευτες ατάκες του Ράτκλιφ για Σίτι, Γιασίμ και Γκρίνγουντ: Το «δεν υπάρχει» και η… επιστροφή!

Μία πολύ μεγάλη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, λίγες ώρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως αποτελεί μέλος της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της ανακοίνωσης του συλλόγου πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και με τη «βούλα».

Μίλησε για όλους και για όλα, αλλά οι σημαντικότερες ατάκες του ήταν… τρεις. Ατάκες που αφορούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την «κοινή» του άποψη με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τη Μάντσεστερ Σίτι, τον Σεΐχη Γιασίμ, που δεν είδε κανένας… ποτέ και τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Όταν ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ρωτήθηκε για τους «πολίτες», απάντησε ξεκάθαρα.

«Μοιράζομαι ακριβώς την ίδια άποψη με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Θέλω να τους βγάλουμε από αυτήν την θέση.»

Συνέχισε με τον Μέισον Γκρίνγουντ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον σύλλογο, το καλοκαίρι. Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν κάθετος, αλλά επισήμανε πως κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

«Είναι ποδοσφαιριστής μας. Θα εξετάσουμε τις αρχές του. Αν είναι καλό παιδί ή όχι, αν θέλει να παίζει, αν είναι συμβιβασμένος με αυτό, αν ο κόσμος τον θέλει πίσω. Μετά θα αποφασίσουμε.»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Γιασίμ, με τον οποίο φαίνεται να «πάλεψε» σκληρά, προκειμένου να μπει εν τέλει αυτός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράτκλιφ ήταν αφοπλιστικός…

Τι είπε; «Δεν τον έχει δει κανένας ακόμα, πραγματικά. Οι Γκλέιζερς δεν τον συνάντησαν ποτέ. Πραγματικά ποτέ. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πραγματικότητα!»

Δημήτρης Μανάκος