Οι παίκτες στο γήπεδο, ο κόσμος να θέλει να μπει μέσα: Το «τρελό» φινάλε στο Ίπσουιτς – Ρόδεραμ! (vids)

Όσοι δεν το είδατε, χάσατε… Είναι δεδομένο αυτό. Τεράστια νίκη για την Ίπσουιτς στην 29η αγωνιστική της Championship, απέναντι στη Ρόδεραμ. Δείτε λοιπόν πώς το 3-2 του 90ου λεπτού, έγινε… 4-3 σε 60 δευτερόλεπτα, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φινάλε της φετινής σεζόν στην Αγγλία!



Οι παίκτες στο γήπεδο, ο κόσμος να θέλει να μπει μέσα: Το «τρελό» φινάλε στο Ίπσουιτς – Ρόδεραμ! (vids)

Όπως αντιληφθήκατε, πριν από μερικές ώρες, έλαβαν χώρα ορισμένες αναμετρήσεις για την 29η αγωνιστική της Championship. Και από την στιγμή που αναφερόμαστε στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, προφανώς και είχαμε εκπλήξεις.

Η μεγαλύτερη όλων έγκειται φυσικά στο «διπλό» της Χαλ στην έδρα της Σαουθάμπτον με 2-1, την ώρα που η Γουέστ Μπρομ επικρατούσε με 3-0 της Πλίμουθ και η Κάρντιφ των βασικών, Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη, έμενε στο 0-0 με την Μπλάκμπερν.

Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή αναμέτρηση όλων, ήταν αυτή της Ίπσουιτς με τη Ρόδεραμ. Ναι, οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσαν. Ναι, έφτασαν τις τέσσερις νίκες στα επτά τελευταία τους παιχνίδια, ναι, έχουν μία ήττα εντός του 2024, ναι, ισοβαθμούν με τη Λιντς στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Προφανώς και η Ίπσουιτς ήταν το φαβορί. Πώς φτάσαμε όμως στο τελικό 4-3; Η Ρόδεραμ προηγήθηκε στο 2ο λεπτό, αλλά η γηπεδούχος σκόραρε τρεις φορές σε 20 λεπτά και πήγε στα αποδυτήρια με το 3-1 υπέρ της. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Φτάνουμε στο 90’. Ο διαιτητής έχει δώσει επτά λεπτά καθυστερήσεις. Στο 94’ έρχεται το απόλυτο «σοκ». Γκολ με πέναλτι ο Καφού και η Ρόδεραμ κάνει το 3-3 απέναντι στην Ίπσουιτς.

Εξήντα δευτερόλεπτα αργότερα, έρχεται το απόλυτο «ξέσπασμα». Ο Χάτσινσον, που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, κάνει με ωραίο σουτ το 4-3. Επικές στιγμές. Ο κόσμος να «παρυλυρεί», οι αναπληρωματικοί να θέλουν να μπουν στο γήπεδο. Και κάπως έτσι, η Ίπσουιτς πανηγύρισε μία τεράστια νίκη, διεκδικώντας ακόμη την απευθείας άνοδο στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος