Σερ Τζιμ Ράτκλιφ: «Η δομή της Γιουνάιτεντ δεν είναι καλή…»!

Έχει αντιληφθεί τα προβλήματα, δείχνει διάθεση ν’ ασχοληθεί με την επίλυσή τους και να βάλει το … μαχαίρι στο κόκκαλο! Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δήλωσε πως η δομή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά προβλήματα, τα οποία μ’ εκείνον ως παρτενέρ των Γκλέιζερς στην ιδιοκτησία, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να διορθωθούν! Τι είπε για τον Τεν Χαγκ…  



Σερ Τζιμ Ράτκλιφ: «Η δομή της Γιουνάιτεντ δεν είναι καλή…»!

Ο νέος «συμπαίκτης» των αφεντικών εξ Αμερικής, έλαβε και την τελευταία ενημέρωση από την Πρέμιερ Λιγκ για την έγκριση της επένδυσης του 1,3 δισ.λιρών για την απόκτηση του 27,7% των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων».

Κι αφού η υπόθεση ολοκληρώθηκε πλέον και με το «ok» της διοργανώτριας Αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε αμέσως για τα «κακώς κείμενα» στη Γιουνάιτεντ!

«Η δομή του συλλόγου δεν είναι καθόλου καλή αυτή τη στιγμή… Πάρτε για παράδειγμα και ό,τι συμβαίνει με τις αναφορές του Έρικ Τεν Χαγκ προς τον CEO. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει πια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως οι σωστοί άνθρωποι βρίσκονται στις σωστές θέσεις για να λειτουργήσει το κλαμπ» ήταν τα λόγια του νέου μετόχου της ομάδας του Μάντσεστερ στη βελγική εφημερίδα De Tijd.

Κώστας Ζάλιαρης