Κι όταν δεν τους «γκρεμίζει» ο Χάαλαντ, πέφτουν μόνοι τους και υποκλίνονται! (vid)

Το… πάθημα του Άγιερ της Μπρέντφορντ που επέτρεψε στον Χάαλαντ να σκοράρει για τη Σίτι το βράδυ της Τρίτης, δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο όταν αφορά προσωπική μονομαχία αμυντικού με τον Νορβηγό στράικερ. Συνήθως τους ρίχνει εκείνος με… μπασκετικό τζαρτζάρισμα, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που… σωριάζονται ανεξέλεγκτα.  



Κι όταν δεν τους «γκρεμίζει» ο Χάαλαντ, πέφτουν μόνοι τους και υποκλίνονται! (vid)

Ο Viking πέτυχε το μοναδικό γκολ των «πολιτών» στην εκ αναβολής αναμέτρηση με τους «bees» στο Etihad και με αυτό το τέρμα (1-0), η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «στριμώχτηκε» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ούσα στο -1 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Το λάθος που αποδείχθηκε καθοριστικό και οδήγησε στο γκολ του κλαμπ του Μάντσεστερ, έγινε από τον Αγιέρ, που γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία να σταματήσει την πρώτη κακή επαφή του Χάαλαντ με την μπάλα μετά την μεταβίβαση του Άλβαρες.

Κατά καιρούς οι αντίπαλοι του φορ της Σίτι έχουν καταλάβει πως δύσκολα τα βάζει κανείς μαζί του όταν αποφασίζει να τον κοντράρει και ο Αγιέρ συμπλήρωσε μια λίστα περιστατικών όπου το «πολυβόλο» των τρεμπλούχων έχει αποδείξει πως είναι… οδοστρωτήρας.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης