Μένει μέχρι να… φύγει από Νιούκαστλ ο Άσγουορθ, αλλά είναι με το ένα πόδι στο «Ολντ Τράφορντ»!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι ο Νταν Άσγουορθ, αφήνοντας τη Νιούκαστλ. Στα 20 εκατομμύρια το ποσό που ζήτησαν οι «καρακάξες», μένει μέχρι να… φύγει από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από κάθε τους μεταγραφική κίνηση!



Μένει μέχρι να… φύγει  από  Νιούκαστλ ο Άσγουορθ, αλλά είναι με το ένα πόδι στο «Ολντ Τράφορντ»!

Δεδομένη είναι όπως όλα δείχνουν η συμφωνία του Νταν Άσγουορθ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αποχώρησή του από τη Νιούκαστλ να είναι σίγουρη, πράγμα που όμως δεν θα συμβεί άμεσα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως από την στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να δώσουν 20 εκατομμύρια στις «καρακάξες» και να τον κάνουν δικό τους, «ενεργοποιεί» ουσιαστικά ο ίδιος μία ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του.

Μία ρήτρα που τον θέλει να διατηρεί τη μισθοδοσία του από τη Νιούκαστλ, αλλά επί της ουσίας να μην εργάζεται, μέχρι και να αποχωρήσει.

Αυτή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι και εν συνεχεία θα μετακομίσει στο «Ολντ Τράφ»ρντ», σε μία ιδανική συμφωνία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλήρης επιβεβαίωση του BN Sports και του «Maverick», όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες, με τον Νταν Άσγουορθ να βρίσκεται με το ένα… πόδι στο «Ολντ Τράφορντ»!

Δημήτρης Μανάκος