Η άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξανεμίζει τις ελπίδες επιβίωσης και πικραίνει τον κόσμο...

Ποτέ άλλοτε στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε καταγραφεί παθητικό όπως αυτό που παρουσιάζει πια η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά από 25 αγωνιστικές στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο κόσμος του συλλόγου, έχει πλέον δει στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια, τους αντιπάλους να περνούν ... αέρα και να διαλύουν την ομάδα τους.  



Η άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξανεμίζει τις ελπίδες επιβίωσης και πικραίνει τον κόσμο...

Η Μπράιτον από τη στιγμή που είδε τον Χόλγκεϊτ να παίρνει κόκκινη κάρτα στο 13', έκανε πάρτι. Δυο γκολ στο πρώτο μέρος, τρία στο δεύτερο, τελικό σκορ 5-0 και ένα τρομερά άνετο μεσημέρι Κυριακής με ταξίδι που αποδείχθηκε... εκδρομή.

Μαζί με αυτό το παιχνίδι, οι οπαδοί των «λεπίδων» έχουν φύγει από το Bramall Lane, βλέποντας τους αντιπάλους της ομάδας τους να πετυχαίνουν από πέντε τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα ματς! Είχε προηγηθεί το 5-2 πάλι από τη Μπράιτον στο Κύπελλο, ενώ και η Άστον Βίλα όταν έκανε την εξορμησή της εκεί για το πρωτάθλημα, έφτασε στο 5-0!

Το παθητικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη Λίγκα έπειτα από 25 αγωνιστικές γράφει 65 γκολ! Και η επίδοση είναι εντυπωσιακά αρνητική, αφού καμία άλλη ομάδα στα χρονικά της Πρέμιερ δεν είχε δεχθεί τόσα τέρματα σε 25 αναμετρήσεις.

Υπάρχει, άραγε, ελπίδα επιβίωσης για το κλαμπ του Σέφιλντ;

Κώστας Ζάλιαρης