Λόκιερ: «Αυτή τη φορά ένιωσα κενό, σκεφτόμουν πως έτσι είναι όταν πεθαίνεις... » (vid)

Ο Τομ Λόκιερ μίλησε για πρώτη φορά για το νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Λούτον, τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι ανατριχιαστικά όσα αναφέρει... «Δεν μπορούσα να μιλήσω ή να κουνηθώ, σκεφτόμουν πως κάπως έτσι είναι όταν πεθαίνεις...». 



Λόκιερ: «Αυτή τη φορά ένιωσα κενό, σκεφτόμουν πως έτσι είναι όταν πεθαίνεις... » (vid)

Ο Ουαλός αμυντικός είχε την ευλογία και την τύχη να δράσουν όλοι αμεσότατα γύρω του όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ στο Vitality Stadium, τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Ήταν η δεύτερη φορά που του συνέβαινε αντίστοιχο καρδιακό επεισόδιο μετά από τον Μάιο του 2023, όταν στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου τότε, σωριάστηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο...

Τώρα, όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα για τις σκέψεις και τα συναισθήματά του εκείνη τη στιγμή. «Την πρώτη φορά που συνέβη ήταν σαν να είχα ξυπνήσει από ένα όνειρο και είδα από πάνω μου τους γιατρούς. Τώρα ήταν απλά ένα... κενό. Και το ανησυχητικό είναι πως δεν είχα καμία ένδειξη.

Ήταν μια φυσιολογική μέρα. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα αδιαθεσία και σκέφτηκα πως σε λίγα δευτερόλεπτα θα ήμουν καλά πάλι, αλλά τελικά δεν ήμουν. Μόλις άρχισα να συνέρχομαι δεν μπορούσα ούτε ν' ανταποκριθώ σε όσα γίνονταν από πάνω μου, ούτε καν να μιλήσω, ούτε να κουνηθώ. Σκεφτόμουν πως μάλλον έτσι είναι όταν πεθαίνεις...»! 

 

@skysports

Tom Lockyer with an open and honest conversation about his cardiac arrest, the support he's received and how the experience has changed his perspective on life, as he joins us on Super Sunday.

♬ original sound - Sky Sports

 

Κώστας Ζάλιαρης