Ο Πάλμερ μετέτρεψε την ατυχία του στη Σίτι, σε... ευλογία στην Τσέλσι (vid)

Στη Σίτι δεν μπορούσε να βρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Και ο Πεπ το παραδέχθηκε. Ο Κόουλ Πάλμερ είχε μια τεράστια ατυχία όσο βρισκόταν στο Μάντσεστερ με τα ονόματα που βρισκόταν στο ρόστερ, όμως, κατάφερε να μετατρέψει αυτή την κατάσταση σε... ευλογία στην Τσέλσι, μόλις μετακινήθηκε στο Λονδίνο.  



Ο Πάλμερ μετέτρεψε την ατυχία του στη Σίτι, σε... ευλογία στην Τσέλσι (vid)

Ενόψει της επίσκεψης της Τσέλσι στο Etihad, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα βρει ξανά απέναντί του τον Πάλμερ. Ο τελευταίος είχε ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε του αντίστοιχου, φοβερού ματς στην πρωτεύουσα πριν από τρεις μήνες, για να διαμορφωθεί το μαγικό 4-4 εκείνης της συνάντησης.

Ο Πεπ θέλησε ν' αναλάβει την ευθήνη για την ... ατυχή περίσταση με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο ποδοσφαιριστής στο Μάντσεστερ.

«Εγώ ευθύνομαι που δεν έπαιζε και έφυγε. Ήθελε χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν μπορούσα να του δώσω λεπτά... Αν έπαιζε όσο ο Φόντεν στις αρχές, τώρα θα ήταν μαζί μας. Ωστόσο, στο ρόστερ είχα ονόματα όπως ο Μαχρέζ, ο Φόντεν, ο Μπερνάρντο και άλλα παιδιά. Οπότε επέλεγα εκείνους».

Τώρα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός κάνει εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα της Τσέλσι και έχει αναδειχθεί στη μεταγραφή της χρονιάς για τους «μπλε»...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης