Ο «θρύλος» Ντιντιέ Ντρογκμπά: Τα 44 δευτερόλεπτα που έγινε viral για χάρη της Ακτής Ελεφαντοστού! (vid)

Ο Αλέ σκοράρει, η Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζει τη Νιγηρία, το Κόπα Άφρικα πηγαίνει στους διοργανωτές. Πέρασαν πέντε ημέρες από τότε. Και όμως, οι αντιδράσεις του Ντιντιέ Ντρογκμπά έχουν γίνει πιο… viral από ποτέ!



Ο «θρύλος» Ντιντιέ Ντρογκμπά: Τα 44 δευτερόλεπτα που έγινε viral για χάρη της Ακτής Ελεφαντοστού! (vid)

Είναι Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου. Η Ακτή Ελεφαντοστού συναντά τη Νιγηρία, στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Η διοργανώτρια χώρα έχει μία «χρυσή» ευκαιρία μπροστά της.

Να κατακτήσει το τρόπαιο μπροστά στον κόσμο της, να αφιερώσει μία τεράστια επιτυχία στον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Το παιχνίδι δεν ξεκινάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Γκολ οι φιλοξενούμενοι με τον Εκόνγκ του ΠΑΟΚ και όσο συμπληρώνουμε μία ώρα αγώνα, οι γηπεδούχοι αγχώνονται.

Και όμως, η αύρα του «θρύλου» της Τσέλσι φέρνει την ολική ανατροπή. Γκολ η Ακτή Ελεφαντοστού και η ολική ανατροπή λαμβάνει χώρα πριν από το τέλος. «Έκρηξη» στο γήπεδο, το 2-1 μένει μέχρι τέλους, το Κόπα Άφρικα πηγαίνει στους διοργανωτές.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ακόμη και πέντε ημέρες μετά, άπαντες συζητούν για την Ακτή Ελεφαντοστού και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Και το τελευταίο βίντεο που έκανε την εμφάνισή του, από τον ημιτελικό και τον τελικό, αναδεικνύουν κάθε λογής συναίσθημά του που έκανε την εμφάνισή του!

Δημήτρης Μανάκος