«Χαμός» στην Κρίσταλ Πάλας, διχάστηκαν οι φίλοι της: «Είναι στο νοσοκομείο και τον διώχνετε;»

Βρίσκεται στο νοσοκομείο. «Κατέρρευσε» στην προπόνηση της Κρίσταλ Πάλας. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Η ομάδα όμως, επιλέγει να πάει παρακάτω, γεγονός πως έχει εκνευρίσει αρκετούς φίλους της. Άσχημο πάντως, να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η τεράστια καριέρα του Ρόι Χότζον στους προπονητικούς πάγκους.



«Χαμός» στην Κρίσταλ Πάλας, διχάστηκαν οι φίλοι της: «Είναι στο νοσοκομείο και τον διώχνετε;»

Γεγονός είναι η 3η απόλυση στην φετινή Premier League, με την Κρίσταλ Πάλας να αναμένεται να λύσει τη συνεργασία της με τον Ρόι Χότζον, μερικές ημέρες μετά το 200ο  του παιχνίδι στον πάγκο της.

Οι «αετοί» θα αφήσουν ελεύθερο τον πιο έμπειρο προπονητή στην ιστορία του πρωταθλήματος και αισίως, έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Όλιβερ Γκλάσνερ.

Κάπως έτσι, ο προπονητής που πήρε το Europa League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έρχεται για πρώτη φορά στην Αγγλία, για να αντικαταστήσει τον Χότζον, σηματοδοτώντας την 3η απόλυση, μετά τους Κούπερ και Χέγκινγκμποτομ.

Ποιο είναι όμως το θέμα του κόσμου της Κρίσταλ Πάλας; Το γεγονός πως ο Ρόι Χότζον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς «κατέρρευσε» στην προπόνηση της ομάδας του, με συνέπεια να ακυρωθεί και η συνέντευξη Τύπου.

Πριν από μερικά λεπτά, έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του Χότζον είναι σταθερή. Ωστόσο, πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου της Κρίσταλ Πάλας θεωρεί ασεβή την εν λόγω απόφαση. «Χαμός» στο twitter, επισημαίνουν πως θα έπρεπε να ληφθεί αυτή η επιλογή και ο Χότζον να φύγει από την ομάδα, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο!

 

Δημήτρης Μανάκος