Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει τον Άσγουορθ και θέλει… τρεις παίκτες της Νιούκαστλ!

Θέλει να πάρει τον Νταν Άσγουορθ από τη Νιούκαστλ και μαζί με αυτόν να «ταράξει» ολότελα τα «ήσυχα νερά» στις «καρακάξες» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αυτό διότι στοχεύει να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» και τρεις εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών τους!



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει τον Άσγουορθ και θέλει… τρεις παίκτες της Νιούκαστλ!

Δεν το είχαν σκεφτεί ούτε οι Άγγλοι. Διαβάστε και θα καταλάβετε… «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης ημέρας, που αποφάσεις θα παίρνει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι άνθρωποί του, πιθανότατα η μεγαλύτερη μεταγραφή δεν θα είναι ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τεχνικός διευθυντής. Κάποιος που σε όποια δουλειά πέρασε, έβαλε τη σφραγίδα του. Δεν θα πουλήσει φανέλες με την άφιξή του, δεν θα ξετρελάνει τους οπαδούς, αλλά η παρουσία του, θα είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει πλήρως τα δεδομένα, σε μία ομάδα που ζει ακόμη, υπό την σκιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.»

Αυτό ακριβώς έγραφε ο Maverick, 1,5 μήνα πριν, στη στήλη του στο BN Sports, πέντε ημέρες μετά την αλλαγή του ημερολογιακού έτους. Και πλέον, αυτό επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό!

Και μερικές ώρες μετά, φαίνεται πως η εν λόγω ιστορία συνεχίζεται, με τον έγκριτο Fabrizio Romano να επισημαίνει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πράγματι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ποιο είναι όμως και το «βαθύτερο» νόημα αυτής; Πως αν ο Άσγουορθ υπογράψει πράγματι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τη Νιούκαστλ. Οι στόχοι έχουν καθοριστεί και είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες, ο Αλεξάντερ Ίσακ και ο Σβεν Μπότμαν! Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ, με τον δεύτερο φυσικά να αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της. Άπαντες «δένονται» με συμβόλαιο. Αλλά όπως και στην περίπτωση του Μάικλ Ολίσε, έτσι και τώρα, η Γιουνάιτεντ του Ράτκλιφ δείχνει πρόθυμη να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια το καλοκαίρι. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος