Οι «συγκινήσεις» στην Championship συνεχίζονται: «Τετραπλή» ισοβαθμία για την εξάδα, «διπλό» η Ίπσουιτς! (vids)

Και ο «χαμός» στην Championship καλά κρατεί. Σπουδαίο «διπλό» της Ίπσουιτς στην έδρα της Μίλγουολ (0-4) και επιστροφή στις νίκες, την ώρα που η Πρέστον έβαλε… φωτιά στην πρώτη εξάδα και έχουμε «τετραπλή» ισοβαθμία μέχρι και την 8η θέση. «Ανάσα» για την Στόουκ, ισοφάρισε στην τελευταία φάση η Κόβεντρι.



Οι «συγκινήσεις» στην Championship συνεχίζονται: «Τετραπλή» ισοβαθμία για την εξάδα, «διπλό» η Ίπσουιτς! (vids)

Και κάπως έτσι, ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική της Championship. Με πέντε ακόμη μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις, στις οποίες ναι μεν δεν εντάχθηκε η πρώτη τριάδα των ομάδων, πλην όμως, υπάρχουν δεδομένα που διαφοροποιήθηκαν.

Το σημαντικότερο αποτέλεσμα όλων, έγκειται στην σπουδαία επικράτηση της Ίπσουιτς εκτός έδρας, απέναντι στη Μίλγουολ. Άνετο «διπλό» με 4-0, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τέσσερις διαδοχικές αποτυχημένες απόπειρες, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό αποτέλεσμα από τα υπόλοιπα, έλαβε χώρα στη συνάντηση της Πρέστον με τη Μίντλεσμπρο. Είχε ευκαιρία η «Μπόρο» να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη εξάδα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έχασε με 2-1 και κάπως έτσι, η Πρέστον ισοβαθμεί στους 48 βαθμούς με τη Νόριτς, την Κόβεντρι, που ισοφάρισε στην τελευταία φάση κόντρα στην Πλίμουθ, και τη Χαλ, με την πρώτη να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, η Στόουκ επικράτησε με 1-0 στο «Μπριτάνια» της ΚΠΡ και πήρε ανάσα ως προς την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Χάντερσφιλντ κέρδισε με το ίδιο σκορ της Σάντερλαντ, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα της με 5-3 στο τέλος από τη Σαουθάμπτον.

Συνοπτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Championship:

Πλίμουθ – Κόβεντρι 2-2

Πρέστον – Μίντλεσμπρο 2-1

Στόουκ – ΚΠΡ 1-0

Χάντερσφιλντ – Σάντερλαντ 1-0

Μίλγουολ – Ίπσουιτς 0-4

 

Δημήτρης Μανάκος