Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ θα γίνει ο αρχηγός της νέας εποχής με το καλύτερο συμβόλαιο!

Είναι από εκείνους που δεν θα επηρεαστεί η επιθυμία του για παραμονή στη Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ. Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ δεν σκοπεύει να φορέσει καμία άλλη φανέλα και το κλαμπ φέρεται να ετοιμάζει στον νυν υπαρχηγό, το καλύτερο συμβόλαιο που θα έχει υπογράψει ποτέ οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της ομάδας!  



Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ θα γίνει ο αρχηγός της νέας εποχής με το καλύτερο συμβόλαιο!

Ο ΤΑΑ  είναι ο δεύτερος captain για φέτος πίσω από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ. Στην ποδοσφαιρική ζωή του έχει να θυμάται μονάχα το κόκκινο χρώμα της φανέλας, τα όνειρα που έκανε ως ball-boy στο «Άνφιλντ» και τα τελευταία χρόνια εκπληρώνει μια – μια υις υποσχέσεις που είχε δώσει στον μικρό Τρεντ.

Τώρα, στα 25 του, με τα πιο ώριμα ποδοσφαιρικά του χρόνια να βρίσκονται μπροστά του, ούτε που του περνάει από το μυαλό ν’ αλλάξει «σταθμό». Και γι’ αυτό, ανεξάρτητα από την αποχώρηση του Κλοπ το καλοκαίρι, ο Άρνολντ δεν επηρεάζεται ούτε στο ελάχιστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή η νοοτροπία του κάνει τη διοίκηση του συλλόγου να σκέφτεται να του ετοιμάσει το καλύτερο συμβόλαιο που θα έχει υπογραφεί απ’ οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του κλαμπ, ξεπερνώντας και αυτό του Μοχάμεντ Σαλάχ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης