Η ισοφάριση που «πλήγωσε» πολύ τη Ρέντινγκ: Βρήκε γκολ στο 94:50 η Φλίτγουντ, «χαμός» στη League One!

Οκτώ ομάδες με 35 ή λιγότερους βαθμούς, αυτή που διαθέτει 31 να υποβιβάζεται, να «πονά» αφάνταστα η Ρέντινγκ με το εκτός έδρας 1-1 με τη Φλίτγουντ, να κερδίζει η Τσέλτεναμ την Μπλάκπουλ και να κάνει «κόλαση» τον υποβιβασμό στη League One. Τρομερό πρωτάθλημα, τη στιγμή που Πόρτσμουθ, Μπόλτον και Ντέρμπι, συνέχισαν με νίκες!



Η ισοφάριση που «πλήγωσε» πολύ τη Ρέντινγκ: Βρήκε γκολ στο 94:50 η Φλίτγουντ, «χαμός» στη League One!

Τους… ακούτε; Με διοικητικά προβλήματα, εσωτερικά ζητήματα με τον Ντάι Γιονγκ, τρομερές απουσίες και παιχνίδι εκτός έδρας, η Ρέντινγκ φώναξε για ακόμη μία φορά πως θα κάνει τα πάντα παραμείνει στην Α’ Αγγλίας.

Μεγαλύτερη απόδειξη άλλωστε, από την εξόρμηση στην έδρα της Φλίτγουντ, δεν υφίσταται, σε ένα παιχνίδι πάντως που ήταν τρομερά άτυχη. Διότι ναι μεν δεν έχασε για 6ο σερί ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά απείχε 10 δευτερόλεπτα από την 3η της, εκτός έδρας νίκη στην League One.

Και όμως, ισοφαρίστηκε στο 94:50. Είχε προηγηθεί από το 74ο λεπτό με τον Γουίνγκ, έδειχνε πως αντέχει, αλλά «προδόθηκε» σε μία κακή στιγμή. Ο Γουιρεντού έκανε το 1-1 και οι γηπεδούχοι, μένουν ζωντανοί στη «μάχη» για τη σωτηρία τους!

Από εκεί και πέρα, στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, επικρατεί κυριολεκτικά «πανικός». Σημαντική ισοπαλία για την Τσάρλτον με τη Λίνκολν, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Νέιθαν Τζόουνς (1-1), ανέβηκε στους 29 η Τσέλτεναμ με το 2-0 επί της Μπλάκπουλ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα στην 33η ημέρα της League One:

Έξετερ – Ντέρμπι 0-3

Λέιτον Όριεντ – Νορθάμπτον 4-3

Μπέρτον – Καρλάιλ αναβολή

Μπόλτον – Γουίκομ 2-1

Όξφορντ  Γιουνάιτεντ – Γουίγκαν 4-2

Πόρτσμουθ – Κέιμπριτζ 3-1

Στίβενεϊτζ – Μπρίστολ Ρόβερς 2-3

Τσάρλτον – Λίνκολν 1-1

Τσέλτεναμ – Μπλάκπουλ 2-0

Φλίτγουντ – Ρέντινγκ 1-1

 

Δημήτρης Μανάκος