Ο Λουίζ χόρευε, ο Λουκ Λίτλερ υπερασπίστηκε τη Γιουνάιτεντ: Απάντηση… τριών λέξεων και τριών βαθμών!

Έχει γίνει «χαμός» με αυτόν τον πανηγυρισμό του Ντάγκλας Λουίζ στην Αγγλία. Χόρεψε μπροστά στον Αντρέ Ονάνα, ηττήθηκε εν συνεχεία η Άστον Βίλα, «ξέσπασαν» οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μαζί με αυτούς, ένας εκ των κορυφαίων στα darts στην Ευρώπη, ο Λουκ Λίτλερ, που δηλώνει και οπαδός της!



Ο Λουίζ χόρευε, ο Λουκ Λίτλερ υπερασπίστηκε τη Γιουνάιτεντ: Απάντηση… τριών λέξεων και τριών βαθμών!

Όλη η Αγγλία συζητούσε για αυτόν πριν από περίπου έναν μήνα. Ολόκληρο το «Νησί» έχει μάθει το όνομά του. Άπαντες μιλούσαν για τον Λουκ Λίτλερ και το τεράστιο επίτευγμά του, δύο χρόνια προτού ενηλικιωθεί.

Πρόκειται για ένα 16χρονο παιδί, ο οποίος αισίως, έγινε ο νεότερος άνθρωπος στην ιστορία του World Darts Championship, που έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Και ακόμη και αν δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, το όνομά του έγινε viral. Και ίσως, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αγαπούν λίγο περισσότερο. Διότι υποστηρίζει τους «κόκκινους διαβόλους» και συχνά – πυκνά, επιλέγει να τοποθετηθεί.

Όπως ακριβώς έκανε και μετά την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας. Αισθάνθηκε πως είναι προκλητικός ο πανηγυρισμός του Ντάγκλας Λουίζ και αποφάσισε να γράψει στο twitter του, τρεις απλές λέξεις.

«Karma is real». Το κάρμα είναι αληθινό. Υπερασπίστηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνώρισε ξανά την αποθέωση!

Δημήτρης Μανάκος